Sztárok

Zoltán Erika tíz kilót dobott le

Hússzú évek után fogadta el magát csak Zoltán Erika, aki őszintén beszélt menopeuzájáról, és arról, hogy minden nehézséget a férje és a lánya támogatásával győzött le.

Zoltán Erika kendőzetlenül mesélt a Borsnak arról, milyen nehezen fogadta el önmagát. “Nem voltam hangember és nem voltam rendben önmagammal. Fiatal lányként mindig máshoz hasonlítottam magam, soha nem tetszettem magamnak. Szerettem volna olyan hajat, orrot, mint a másiknak volt, bár lehet, hogy ez tinédzserkori sajátosság. Sokat gondolkoztam azon, hogy ha majd nagy leszek, és dolgozom, a keresetemből megcsináltatom az orromat és a mellemet. Persze soha nem tettem meg” – mondta Zoltán Erika, aki arról is mesélt, hogy 27 kiló szaladt fel rá, amikor állapotos volt.

Zoltán Erika tíz kilót dobott le

“A kilók viszont csak jöttek és jöttek. Huszonhét kiló felesleggel mentem szülni, szóval nem voltam aprócska, és csak nehezen tudtam újra összeszedni magam, noha a terhesség előtti súlyomat már sosem tudtam elérni, és feltehetőleg nem is fogom. A hormonháztartásom felborult, nem azt láttam a tükörben, amit látni szerettem volna. Kétségbeesett helyzet volt. Rengeteg diétát kipróbáltam. Előfordult, hogy egy kéthetes léböjtkúra alatt híztam három kilót. Teljesen fordítva működött a szervezetem. Akadt egy kis pajzsmirigyproblémám, és nincs mit szégyellni rajta, később a menopauzás hormonváltozás is hozzájárult ehhez. Két éve állapodott meg a helyzet, azóta tíz kilót fogytam, és úgy tűnik, ezt tudom is tartani” – mesélte Zoltán Erika. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top