Sztárok

Rubint Réka felszedett pár kilót

Schobert Norbi örül annak, hogy felesége, Rubint Réka felszedett pár kilót – írja a Blikk.

Schobert Norbi szerint Rubint Réka hízott, egészen pontosan négy kilót – írja a Blikk. “A szerelmem négy kilót szedett fel, ez volt életem vágya. Bár Réka állítja, hogy ez a pár kiló olyan gyorsan el is tűnhet, mint ahogy felszaladt, én nem hagyom, hogy megtörténjen. Esténként pezsgőkoktélokat keverek neki, finom húsokat eszünk salátával, uborkával és szénhidrátcsökkentett kenyérrel. Annyira jó lett rajta a fogás, hogy el sem engedem” – mondta Schobert Norbi.

Rubint Réka felszedett pár kilót

“Ötvenöt kilóról 59 és félre híztam. Nem egy területre koncentrálódott a többlet, izomba került, pont oda, ahol kell. Az ideális súlyom 60 kiló lenne, általában 55 és 60 között mozgok, de sohasem mérem magam. Norbi néha ráállít a mérlegre, nekem viszont csak az számít, amit a tükörben látok, és azzal meg vagyok elégedve. Csak egyszer kezdődött hatossal a súlyom, amikor Larával terhes voltam, de most nem azért híztam meg, mert babát várok” – mondta Rubint Réka. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top