Sztárok

Istenes Bence így kért bocsánatot a trollkodás miatt – videó

Istenes Bencét, az X-Faktor műsorvezetőjét egy versenyző anyukája zavarában Puskás Petivel keverte össze. Puskás Peti pedig rajongóit meghívta a Madách Színházba a Macskákra, aminek ő az egyik szereplője. Váratlanul Istenes Bence is megjelent egy csokor virággal. Videó!

Az X-Faktor utolsó válogatóját követően futótűzszerűen terjedt el a neten az a videó, amelyben az egyik versenyző anyukája összetéveszti Istenes Bencét Puskás Petivel, a trollkirály műsorvezető pedig erre rá is tesz egy lapáttal:

A nősülésre készülő “igazi” Puskás Petinek megesett a szíve a hölgyön, és arra gondolt, elhívja az anyukát és a lányát a Madách Színházba. Az X-Faktor mentorának meghívását a Fókusz tolmácsolta a családnak, akik örömmel mentek el a darabra. Puskás Peti azonban titokban elhívta a már újabb babát tervező Istenes Bencét is a találkozóra, aki egy nagy csokor virággal érkezett.

Istenes Bence így kért bocsánatot a trollkodás miatt - videó

Az előadás szünetében Peti megmutatta nekik a színpad kulisszatitkait is, közben elmesélte, hogy ez az egyik kedvenc színházi szerepe, amit három évvel ezelőtt kapott meg, amikor felújították a Macskákat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top