Sztárok

Őket utálja Schobert Norbi

Schobert Norbi és Rubint Réka nem a "ha megdobnak kővel, dobd vissza kenyérrel" tanácsot követi. Elmondják, hogyan vágnak vissza, ha betámadják, vagy utálják őket.

Schobert Norbi megosztó személyiség, gyakran érik támadások. Kertelés nélkül elmondja a véleményét bármiről és bárkiről, sőt azt is vállalja, ha ezzel nagy port kavar. De itt hozzá kell tenni, hogy nem mindig Norbi kezdeményez, egyes esetekben előfordul, hogy az ő szavait forgatják ki (lásd: Schobert Norbi kiakasztotta az ózdiakat). Norbi ilyenkor általában beleáll a harcba: vagy megmagyarázza, ha félreértik a szavait, vagy kardoskodik tovább a saját véleménye mellett. De mi van, ha csak úgy betámadják?

Fotó: Facebook
Fotó: Facebook

A fitneszpápa és felesége, Rubint Réka kifejlesztettek egy speciális taktikát az alaptalan támadások ellen. “A kölcsönösségben hiszek: aki engem szeret, azt én is szeretem, aki pedig utál, azt én is tökre utálom. Sosem akarom elhagyni senki miatt az országot. Akinek nem tetszik, amit csinálok, az ne nézzen, vagy kerüljön el” – mondta a Borsnak Schobert.

Olvass még Schobert Norbiról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top