Sztárok

Óriási változás jöhet Sági Szilárdék életében

Majdnem két év után óriási változás történt Sági Szilárdék életében. Az ikrek bölcsődébe mentek, ők pedig máris azon törik a fejüket, hogy mikor vállaljanak még egy gyereket. Hogy fiút vagy lányt? A népszerű szakács erre is válaszol.

Sági Szilárdék ikrei, Szili és Szabi bölcsődések lettek, ezért a szülőknek több idejük jut arra, hogy végre kettesben legyenek. Szilárd elmesélte, hogy furcsán érzik magukat, mióta napközben nem tölti be gyerekzsivaj a házat. Hozzátette, hogy a bölcsődei beszoktatás jól ment, és hogy ikreik (akik januárban lesznek 2 évesek), az első héten csak délig voltak bent, a másodikon pedig a délutáni alvásra is maradtak. A szülők egyébként csak új évtől tervezték a bölcsődét, de a dadusok meggyőzték őket, hogy már most is be tudnak illeszkedni a csoportba.

Óriási változás Sági Szilárdék életében

Sági Szilárd családjában mindeközben szóba került, hogy szeretnének majd még egy babát. “Már szoktunk beszélgetni erről, de még nem olyan hosszasan. A legnagyobb álmom egy kislány… Azért nem erőltettük eddig a kistestvért, mert egyelőre elvagyunk a két fiúval. Sokat foglalkozunk velük, rendesen lekötnek minket. El sem tudnám képzelni, hogy Szilvi nagy pocakkal futkosson utánuk. Egyelőre jól vagyunk így, de azért ott motoszkál a fejünkben a gondolat, hogy legyen még egy kislányunk, és biztos vagyok benne, hogy a fiúk is örülnének egy hugicának” – mondta.

További részletek a legújabb Best Magazinban!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top