Sztárok

Muri Enikő: anyu nem volt fair velem

Azt szeretné, ha a gyereke nem úgy nőne fel, mint ő. Muri Enikő és édesanyja nehezen viselték egymást, állandó volt köztük a konfliktus. Az énekesnő 18 éves kora előtt elköltözött otthonról egy hétre, és csak az apja tudta róla, hogy pontosan hol van.

A Best magazin e heti számában Muri Enikő hosszasan beszél az édesanyjához fűződő viszonyáról, és arról, hogy tulajdonképpen élete első húsz évében szinte folyamatosan veszekedtek. “Hogy miként kezdődött a viszály, arra már egyikünk sem tud visszaemlékezni. Kamaszkoromban csúcsosodott ki igazán a köztünk lévő ellentét. Nem mondom, akkoriban én is tettem azért, hogy ne legyen felhőtlen a viszonyunk. Elkezdtem pasizni, rossz jegyeket vittem haza, és titkolóztam. Ezzel együtt úgy érzem, hogy sok helyzetben anyu sem volt fair velem – magyarázza. – A hétköznapokat kettesben töltöttük… apa ugyanis húsz évig Budapesten dolgozott, és csak hétvégenként jött haza Nyíregyházára. Lehet, nem illik ilyet mondani, de vele mindig szorosabb volt a kapcsolatom.”

Enikő elmondta, hogy édesapja nemegyszer őt és édesanyját is leteremtette, és általában igaza volt, csak az a baj, hogy nem tudott ott lenni minden egyes konfliktusnál. “Még 18 sem voltam, amikor egy hétre elköltöztem, mert nem bírtam tovább. A sorozatos bocsánatkérések után is mindig én voltam a rossz… Visszagondolva, többnyire meggondolatlanul vágtunk dolgokat egymás fejéhez anyuval.” A Sztárban sztár versenyzője állítja, hogy hirtelen természetét és forrófejűségét az anyjától örökölte, de most már próbál úrrá lenni magán “Semmiképpen sem szeretném, hogy ha egyszer gyerekem születik, akkor így nőjön fel. Azt szeretném, hogy kiegyensúlyozott legyen a kapcsolatunk…”

Muri Enikő: Anyu nem volt fair velem

Enikő hozzátette, hogy édesanyjával rendeződött a viszonya, mióta elhagyta a szülői házat, sőt az anyja lett a legnagyobb rajongója. A Sztárban sztár felvételeire mindig feljön Pestre, mert nagyon izgalmasnak tartja a kulisszák mögötti világot.

Még több Muri Enikő:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top