Sztárok

Bréking! Megszületett Liptai Claudia kisfia – fotó

Megszületett Liptai Claudia második gyermeke. A kisfiú és az édesanyja is jól vannak.

Megszületett Liptai Claudia második gyermeke: a kisfiú 3690 grammal jött a világra 2016. október 28-án.

A műsorvezető egyébként majdnem az utolsó pillanatig dolgozott. A terhessége alatt több új műsort is vállalt és a Sztárban sztár élő adásaiban is részt vett zsűritagként, pedig félt, hogy bármelyik pillanatban megszülhet. A hetedik adásban Ábel Anita váltotta a kismamát, aki videoüzenetben köszönt el.

A tévés munkái mellett Liptai Claudia a kisfiú apjával, Pataki Ádámmal is belefogott egy közös projektbe. Könyvet adtak ki Édeskettes címmel. Claudia azt írta róla, hogy a könyv elkészítésének minden pillanatát imádták, és egyfajta előgyerekként tekintettek rá.

Liptai Claudia kislánya, Panka először megijedt, amikor meghallotta, hogy kistestvére lesz, mert félt, hogy az édesanyjának valami baja eshet a terhesség alatt, de aztán megnyugodott, és ő is nagyon várta a babát.

Liptai Claudia a terhessége utolsó heteiben arról is beszélt, hogy most másképp tervezi a babázást, mint, amikor Panka kicsi volt. 33 évesen lett először anya, de akkor, amint tehette, visszatért a képernyőre. Most viszont úgy érzi, hogy 10 évvel később eljött az ideje, hogy tovább maradhasson otthon. Talán a baba születése előtt ezért is maradt szinte az utolsó pillanatig a nézőkkel.

Így várta Liptai Claudia a kisfia érkezését. A gyermek a Pataki Marcell Ádám nevet kapta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top