Sztárok

Való Világ 8: Szavazz, szerinted ki mehet haza

Bármi is történjen a Való Világ falai közt, az teljesen nyilvánvaló, hogy a párbajra hívás az általános hisztiknél mindig drámaibb jelenet. VV Evelin rövid, egyes pillanatokban követhetetlen monológ után tette a kendőt VV Atira.

Az egészben az a legviccesebb, hogy VV Evelin azzal kezdi, hogy nem volt ideje átgondolni a beszédét. Hogyhogy nem volt? Mégis mi dolga volt? Lépjünk túl ezen az apró botláson, és koncentráljunk a mondandójára. Egész gyanúsan beszél Miciről, simán sejthető, hogy vinné, ha tehetné, de VV Mici védett, nem vihető. Aztán azt is elmondja, hogy szerinte ez egy játék, de nem vérre megy, amiben igaza van, de Jean-Claude van Damme nyilván nem értene egyet vele.

Evelin, te nem érzed a dolgok súlyát!
Evelin, te nem érzed a dolgok súlyát!

A VV8-ban vasárnap derült ki, hogy VV Evelin a kiválasztott, és ugyan VV Ati rá tette a jelet, azt kevesen gondolták, hogy őt viszi majd ki. Hogy miként jutott el eddig a pontig, hogy ő lesz az ellenfele, az az egyes esetekben teljesen logikátlan levezetésben hallható:

Szavazzunk egyet előre:

Egyéb hírek a Való Világból:

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top