Sztárok

Gönczi Gábor: A szülésre nem lehet felkészülni

Dobó Ági bejelentkezett a kórházból, Gönczi Gábor párja mindenórás, Péter Szabó Szilvia dettó. Elmondták, hogy mit éreznek.

A Red Carpet mai adásában arról beszélnek a hírességek, hogy mit éreznek nem sokkal azelőtt, hogy hamarosan gyerekük születik. Péter Szabó Szilvia még célba vette a fodrászatot, hogy a következő napokat már csak a babavárásnak szentelhesse. Párjával előre gondolkodtak, és minden készen áll a gyermek érkezésére. “Most már tényleg a vége felé járunk… össze van pakolva a rohamcsomag, és minden, ami a picurnak a kórházba kellhet. A szó jó értelmében véve kicsit félelmetes, hogy mindjárt szülök. A babaszoba készen áll, minden ki van mosva, ki van vasalva. Boldog vagyok, és nagyon várom őt.”

A babavárás örömeiből persze a kispapák is kiveszik a részüket, akárcsak Szilvinek, úgy Gönczi Gábornak és párjának is pillanatokon belül megérkezik első közös gyermeke. A leendő apuka a készülődés mellett a pillanatok varázsát próbálja megélni.

“Ha valaki megkérdezi tőlem, hogy mit tegyen ebben az időszakban, én csak azt tudom mondani, hogy legyen benne jelen, és élje meg. Ez nem egy kipipálandó feladat, hanem egy élményzuhatag, ami csak egyszer érkezik meg. Csak egyszer leszünk először szülők… A szülés pillanatára szerintem nem lehet felkészülni… csodával határos élethelyzet.”

Az őszi szülésdömping első “helyezettje” Dobó Ági lett, mivel október 24-én megszülte második gyermekét. A szépségkirálynő a kórházból küldött helyzetjelentést:

Fotó: Red Carpet
Fotó: Red Carpet

“Sziasztok! Nálam már óriási a boldogság, mert hétfőn hajnalban megérkezett Nátániel, így teljes lett a családunk. 3100 grammal és 52 cm-rel látta meg a napvilágot. Hatalmas harccal, és egy szuper szülési élménnyel lettünk ismét gazdagabbak, úgyhogy én minden kismamának azt kívánom, hogy olyan csapat vegye körbe, mint amilyen nekünk adatott. Ilyen szuper apukával, nagyszülőkkel, doktor úrral és szülésznővel. Úgyhogy hajrá nektek is! Sziasztok!”

(címlapkép: Gönczi Facebook)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top