Sztárok

Brad Pitt nem látogathatja a gyerekeit

Azt mondják, hogy nemcsak Maddoxot, hanem a komplett családot terrorizálta. Nyomozást indítottak, és ha Brad Pittet bűnösnek vélik, akkor esélye sem lesz rá, hogy találkozzon a hat gyereke közül bármelyikkel is.

Brad Pitt- és Angeline Jolie-közeli forrásokra hivatkozva azt írja a TMZ, már nemcsak azt vizsgálják a Los Angeles-i családvédelmisek, hogy a színész tényleg verekedett-e nevelt fiával, Maddoxszal, hanem azzal is foglalkoznak, hogy Pitt terrorizálta-e a többi gyereket és Angelina Jolie-t.

Megjegyzik, hogy előfordulhatott olyan eset, hogy Pitt és Jolie dulakodtak, és hogy ennek a hat gyerek közül legalább egy a szemtanúja volt. Bennfentesek szerint a gyerekek féltek Bradtől, Maddox pedig annyira kivan tőle, hogy legutóbb, amikor találkoztak, gyorsan távozott.

A Hollywood Life mindehhez hozzáteszi, hogy abban az esetben, ha a vizsgálattal bizonyosságot nyer, hogy Pitt tényleg a komplett családra rámászott, és hogy a gyerekek emiatt érzelmileg sérültek, akkor hosszú időre el lesz tiltva tőlük, nem találkozhatnak. A lapnak nyilatkozó jogász azt is elmondta, a családvédelmisek azt is vizsgálják, hogy a szülő viselkedését befolyásolhatta-e drog vagy alkohol.

Írások Brad Pitt és Angelina Jolie válásáról:

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top