Sztárok

Rosszindulatú pletykák tették tönkre Bara Margitot

Bara Margitról, a Kossuth-díjas színésznőről azt pletykálták, hogy az Ónody György által rendezett orgiák állandó résztvevője volt. A Bors információi szerint ezek a rosszindulatú szóbeszédek megviselték, és teljesen tönkretették Bara Margitot.

Bara Margit, a legendás szépségű, Kossuth-díjas színésznő Kolozsváron született 1928. június 21- én. Tizenhét éves korára már elismert színésznő volt. Az 50-es években Magyarországra költözött, ahol olyan filmekben kapott szerepet, mint a Szegény gazdagok, Bakaruhában, Ház a sziklák alatt. Az 1960-as években tisztességtelen szóbeszéddel illették a színésznőt. Az október 25-én elhunyt Bara Margit a pletykák szerint állandó vendége volt az Ónody György rendezte orgiáknak. Ezek a róla szóló pletykák tették teljesen tönkre a színésznőt – írja a Bors.“Nekem két testvérem volt, Jirí Menzel és Bara Margit, s én most egy testvéremet vesztettem el” – mondta a gyászoló Törőcsik Mari Bara Margit kedd hajnali halálhírére.

Bara Margitot rosszindulatú feltételezések tették tönkre

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top