Sztárok

Durván megfenyegették Zalatnay Saroltát

Zalatnay Sarolta mobiltelefonját egy benzinkúton rabolták el. A tolvaj férfibanda azzal fenyegetőzött, ha az énekesnő rendőrt hív, elvágják a torkát – írja a Bors.

Zalatnay Sarolta a remekül sikerült gyöngyöshalászi koncert után a reptérre utazott. Megálltak tankolni egy benzinkútnál, és már jött is a baj. “Letettem a mo­­bilomat a pultra, és hátravittem a velem utazó lányoknak, amit vettem, de ekkor elkezdtek randalírozni ezek a férfiak. Köpködtek a földre, szendvicseket do­báltak. Félelmetes volt, ezért gyorsan kimentünk a kocsiba, akkor jutott eszembe, hogy a te­lefonom ott ma­radt” – mesélte a kibukott Zalatnay Sarolta. Mire visszament a mobiljáért, az már nem volt ott.  A művésznőnek felajánlották, hogy hatvanezer forintért visszaadják készülékét egy másik kúton, de ha rendőrt hív, elvágják a torkát. Zalatnay Sarolta főleg a mobilban tárolt emlékeit, fotóit sajnálja. Másnap viszont nem engedték elrontani kedvüket, jó hangulatban ünnepelték lánya születésnapját – írja a Bors

Zalatnay Saroltát megfenyegették: elvágják a torkát

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top