Sztárok

Nagyfia elfogadta L. L. Junior új párját

10 hónapja már, hogy L. L. Junior és két gyerekének anyja, Csilla útjai különváltak. Az énekes ritkán nyilatkozik élete talán leginkább drámai időszakáról, de most kivételt tett.

L. L. Junior a Red Carpet keddi adásában beszél arról, hogy számára az a legfontosabb, hogy két gyermeke a legkevésbé érezzék a változásokat, ezért igyekszik minden szabadidejét a srácokkal tölteni. “Egy a lényeg, hogy ők ne sérüljenek. Hála istennek minden oldalról ez szem előtt van tartva – magyarázta. – A gyerekeimért élek, halok, értük dolgozom.”

Bár Junior már nem alszik minden nap a lurkókkal, úgy gondolja, a gyerekeknek is jobb, ha azt látják, hogy édesapjuk boldog, és amikor velük van, akkor száz százalékban csak rájuk koncentrál. “Elmegyünk ide-oda, étterembe, csavarogni, kocsikázni… Szerelmesek vagyunk egymásba, igazi tiszta, apa-fia szerelem ez.”

Fotó: Red Carpet
Fotó: Red Carpet

Szia, ő az új lány

A rapper fiai természetesen már találkoztak édesapjuk új választottjával, és bár az elején voltak súrlódások a szülők között, a fiúk anyja, Csilla végül belátta, hogy a gyerekek érdekében jóvá kell hagynia a közös programokat. “Hát, voltak nagyon komoly fenntartások…” – mesélte Junior, de hozzátette, hogy ezeknek vége, és szent a béke. A zenész hozzátette, hogy új lemezén lesz egy dal, amiben elmeséli élete egyik legnehezebb időszakát.

Fotó: Red Carpet
Fotó: Red Carpet

Olvass még L. L. Juniorról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top