Sztárok

Hopp, egy gyerek: bővült Baukó Éva családja

Baukó Éva repes az örömtől, örömét pedig meg is osztja népes rajongótáborával. De hát, egy gyereknek tényleg csak örülni lehet.

“Jó reggelt! Tegnap megszületett az ikrek mellé kis unokaöcsém, Milán! 3050 g 53 cm! Anya, baba jól vannak! Ötszörös nagynéni lettem!” – írta Baukó Éva a Facebookon, és hogy a kíváncsiskodó rajongó ne maradjon vizuális táplálék nélkül, ezt a fényképet is betűzte. Ő Milán:

Az egykori VV sztárról tudni, hogy a jövőben szívesen szülne, sőt egyszer már szó volt arról, hogy útban van Baukó Éva és Alekosz gyereke. A görög sramlizenész akkor így nyilatkozott: “A mi kapcsolatunk egy hinta, ami előre-hátra kileng, néha előre, akkor meglátom benne a nőt, főleg amikor úgy helyezkedik, különböző pozíciókba. Ha például beszáll a kocsiba, és meglátom a combját, vagy lehajol valamiért, és meglátom a fenekét, utána előrebillenek. Aztán amikor szembenéz, visszabillenek a baráti szintre” – magyarázta Alekosz, mire Éva így reagált: “Én idén teherbe fogok esni, ha nem mástól, tőled.” A párbeszéd egy szimpla főzőcskézés közben esett meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top