Sztárok

Minek a csók? VV Krisztián megdolgozta VV Micit

Úgy járt a keze, mint a motolla. VV Krisztián annyira hevesen mozgott, hogy VV Miciről lecsúszott a takaró.

A Titanicban (aki joggal csöpögősnek tartja a filmet, nyugodtan lépjen tovább) valahogy így néztek ki a csókjelenetek:

A VV8 persze nem mozifilm, hanem reality, de a néző talán még egy olyan díszhímtől is elvárhat némi romantikát, mint VV Krisztián. Jó, rendben, tudjuk, hogy annyi nővel volt már, hogy talán meg sem tudja számolni, és így van ezzel partnere, VV Mici is, aki szintén belebonyolódna az összegzésbe, ha a nemi kapcsolatait kéne rendszerezni, de: a Való Világ villájának falain belül két elveszett ember talán nemcsak holmi testi kielégülés után áhítozik, hanem érdekli a mentális orgazmus is. Vagy nem.

VV Mici + VV Krisztián = (már megint) matatás

A két villalakó románca már közel másfél hete megtörhetetlen, de mégis, mintha tartanának két dologtól:

  1. A behatolás.
  2. A csók.

Előbbit persze simán intézhetnék takaró alatt, és utóbbit is, bár fülledt az idő odalent, és nehéz a levegővétel, de mégis felmerül a kérdés, hogy mi lesz előbb.

A szöveges feladat megoldására várnunk kell, pedig a páros már egy ideje húzgálja a mézesmadzagot, valahogy ebben a sorrendben:

A hosszasan kiéheztetett néző már tényleg türelmetlenül várja, hogy ez a románc odaérjen, ahova való, erre mit kap most? Ezt:

Azt szeretném, hogy jó legyen neked.
Azt szeretném, hogy jó legyen neked.

Hosszabban, lecsúszott takaróval:

Lehet izgulni, hogy mikor lesz már beteljesülés, de addig is érdemes megnézni, hogy például VV Krisztián mennyivel jobban érzi magát, mióta Micivel.

Másfél hete, izgalmi állapotban
Másfél hete, izgalmi állapotban

Éééééééés….:

Most. Izgató mozdulatok közepette.
Most. Izgató mozdulatok közepette.

Ugye, hogy mennyire más ez így?

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top