Sztárok

Hajós Andrást megalázták

Majka és Jabin Peti képtelen volt leállni a poénkodással, amikor előkerült egy fotó a 16 éves Hajós Andrásról. Hajós ott is hagyta őket, mert úgy érzi, megalázták.

Vastag keretes szemüvegben, sűrű sötét hajjal látható a Friderikusz nevét magára író Hajós András egy régi fényképen, ami valahogy Majka birtokába került. Majka megmutatta a képet Jabin Petinek és a Sztárban Sztár követőinek is.

Hajós Andrást megalázták

“Ezzel az ábrázattal csajozott Hajós András” – kommentálta a látottakat Majka. Hajós András elmondta, hogy, akkoriban az egyik fő célja az volt, hogy ne legyen szemüvege, ez sikerült is, kontaktlencsére váltott, de azért hozzátette, hogy voltak/vannak más szemüvegesek is, és nem is csoda… -– de a mondatot már nem tudta befejezni, mert Jabin Peti közbeszólt: “…nem is csoda, ha nincsen barátnőjük”. A hozzászólással természetesen nem a szemüvegeseket, hanem Hajóst cikizte, aki tovább is állt. “Na jó, engem megaláztak, megyek is” – közölte, és és távozott.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top