Sztárok

Mégis menthető Hajdú Péterék házassága?

Sarka Kata néhány pillanat erejéig élvezi a szingliséget, de alapvetően nem szeret egyedül lenni, és nem is biztos benne, hogy végleges ez az állapot Hajdú Péterrel...

Hónapok óta tele van a sajtó a Sarka Kata és Hajdú Péter megromlott házasságáról szóló hírekkel. A nyár folyamán Sarka a gyerekekkel elköltözött a férjével közös törökbálinti házukból, és most Budapesten lakik – a házaspár már a válókeresetet is beadta.

Egykori családi idill
Egykori családi idill

Sarka Kata nemrégiben ünnepelte a harmincadik születésnapját, legfrissebb nyilatkozatából pedig arra lehet következtetni, hogy talán mégis megpróbálják helyrehozni a házasságukat. “Egyelőre nem tudok válaszolni arra, hogy végleges-e ez a helyzet. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy jól érzem magam ebben a felállásban. Vannak pillanatok, amikor élvezem a szingliséget, például ha a gyerekekkel vagyok, vagy a barátnőimmel lehetek. Sokkal többet dolgozom, mint korábban, ez is eltereli a figyelmemet – mesélte Sarka Kata. – Olykor teljesen magányosnak érzem magam. Tizenkilenc éves koromig a szüleimmel éltem, azóta pedig Petivel. Mély válságot nem élek át, de az egyedüllét, az még nagyon új, nem komfortos számomra.”

(via Bors)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top