Sztárok

Sebestyén Balázsék műsora új néven visszatér

Máshol kell keresni, de nem kell nélkülözni Sebestyén Balázsék műsorát, mert hamarosan visszatér. Az új évad pedig még pörgősebb lesz, mint az előző adások.

Nagy sikere volt Sebestyén Balázs műsorának, ezért is döntött úgy az RTL Klub, hogy folytatja. Mivel a megszokott szombat esték helyett a műsor mostantól péntekenként lesz látható, ezért a produkció nevét is megváltoztatták: Gyertek át szombat este! helyett simán csak Gyertek át! néven fut majd. 

fotó: RTL Klub
Fotó: RTL Klub

“A hétvége az RTL Klubon ezentúl már péntek este elkezdődik, vagyis mondhatjuk, hogy nálunk a péntek az új szombat. A viccet félretéve azt gondoljuk, hogy a pénteki 21:20-as fix időpont legalább olyan jó, mint a szombati, ráadásul így minden héten ugyanakkor kezdődik, szombatonként az X-Faktor után ez nem tudna megvalósulni a változó hossz miatt” – árulta el Kolosi Péter.

November 18-án Sebestyén Balázzsal és sztárvendégeivel indul a műsor, az új évadban közel 30 sztár mérkőzik majd meg egymással. 

Sebestyén Balázsék műsora új néven tér vissz

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top