Sztárok

Döbbenetes fogyás a Konyhafőnökben

Döbbenetes, mennyit fogyott a Konyhafőnök versenyzője, Kiss Barna. három hónap alatt 24 kilótól szabadult meg a saját magának kialakított programja segítségével.

A Konyhafőnök versenyzője nemcsak arra figyel, hogy finomakat főzzön, hanem arra is, hogy az ételek egészségesek legyenek. “Először 2005 környékén kényszerített rá az élet, hogy kitörjek a zsíros kenyér–tojásrántotta–sajtos tészta készítése ismeretének és gyakorlatának bűvköréből, és elkészítsek másféle ételeket is. Ekkor maradtam egyedül két tizenéves gyermekemmel, akiket szerettem volna változatos ételekkel meglepni” – kezdte a Blikknek Kiss Barna, aki egy idő után rájött, nem elég, ha finomak az ételek, hanem fontos, hogy egészségesek is legyenek. Aztán a kalóriák is bekerültek a képbe. “Tavaly elkezdett zavarni a súlyfelesleg, ami miatt nem éreztem jól magam a bőrömben. 100 nappal a születésnapom előtt megreformáltam az étkezésem, elhagytam a cukrot, a lisztet, és heti 4-5 alkalommal személyi edző segítségével edzettem. Ennek köszönhetően 24 kilótól szabadultam meg, ami túlszárnyalta az elvárásaimat” – mondta.

Döbbenetes fogyás a konyhafőnökben

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top