Sztárok

A dekoltázsa nyomja el Tücsi elcsúfított arcát

Cicivillantással és maszkkal készül a halloweenra. Utóbbi ijesztő, de Tücsi pontosan tudja, hogy mivel teremtsen egyensúlyt, vagy éppen billentse el a mérleget a melle irányába.

Tücsi és Pordán Petra nemcsak a melóhelyen, hanem azon kívül is sokat lógnak együtt. Most például kipróbálták a crossfitet, amiről Petra el is mondja a gondolatait. Az NLCafénak küldött sajtóanyagból kiemelt nyilatkozatát szó szerint idézzük: “A férjem, Tomi már régóta crossfit edzésekre jár, aminek nagyon látványos az eredménye. Kedvet kaptam én is ehhez a sporthoz, ezért Tücsivel elmentünk egy órára és kipróbáltuk. Nagyon jó volt, de mindenünk fájt utána.”

Petra azt is elmesélte, hogy akárcsak tavaly, idén is együtt ünnepli Tücsivel a halloweent. “Én is nagyon várom a halloweent, amire egy, a tavalyihoz hasonló arcfestést szeretnék készíttetni” – árulta el Tücsi. A tavalyi ilyen volt:

Megnézem
Összes kép (1)

Tücsi azt is elmondta, hogy gyerekkora óta fél a bogaraktól. “Sikítok, ha meglátok egyet, és rögtön megkérem a közelemben lévőket, hogy távolítsák el. Ha épp nincs ott senki, akkor magam pusztítom el, például hideg zsíroldóval” – mesélte Tücsi, akinek a minap fogmosáskor egy poloskával volt incidense, de végül az ízeltlábú húzta a rövidebbet.

Tücsi élete merő izgalom:

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top