Sztárok

13 régi kép a ma 63 éves Katona Kláriról

14 évesen azért költözött Budapestre, hogy énekesnő legyen, azóta eltelt években pedig Katona Klári könyveket írt, gyereklemezt jelentetett meg, és ahogy fogalmazott: folyamatosan éli az álmait.

Harmónia és vidámság árad Katona Kláriból, aki egyszer úgy fogalmazott: “Az idő múlásától nem félek, mert csak magamhoz visznek közelebb az évek.”

Párjával, Babos Gyulával a Vuk vetítésén
Párjával, Babos Gyulával a Vuk 30. évfordulóján rendezett vetítésen

Az énekesnő ma 63 éves és egész életében igyekezett meglátni a dolgokban a szépet. Katona Klári jótékonykodni is ezért kezdett. “Az az igazán fontos, ami azt üzeni az embereknek, hogy semmibe sem szabad beletörődni. Nincs miért elfogadni a reménytelent, hogy igenis lehet tenni, sőt tenni kell ahhoz, hogy élhetőbb, emberségesebb legyen az élet.”

Bár ő maga nosztalgiázni nem szeret, mi összeszedtünk néhány régi képet róla, amelyet a galériára kattintva megnézhetsz:

Megnézem
Összes kép (1)

Kinek a Gömbölyű dal, kinek a Savanyú csokoládé, kinek a Hello… jut eszébe Katona Kláriról, nekünk ez ugrott be először, talán a jellegzetes haj miatt is:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top