Sztárok

Havas Hajdúnak: mert olyan hülyén nézel ki…

Havas Henrik riporter a maga kendőzetlen stílusában becsmérelte Hajdú Péter producert, aki nyilván nem maradt néma. Most az ő műsorában "csapnak" össze.

Az ATV-re szerződött Hajdú Péter vasárnap este a saját műsorában (Frizbi) csap össze az ország  legflegmább riporterével. A cicaharc úgy kezdődött, hogy Havas Henrik lesajnálta Hajdút:

“Most már mindketten az ATV-nél vagyunk, csak jót mondhatok Hajdúról. Minden műsornak drukkolok, különösen az övének. Kedvelem őt mint magánember, de amikor képernyőn látom, idegesít. Voltam nála vendég, úgy tud nézni interjú előtt, mintha meg akarna halni, vagy mint akit akasztani visznek. Félelem van a szemében! Szerintem földrengéskor néznek így az emberek. Úgy látom, ő egyszerre szerkesztő, producer, riporter. Ebből valamit el kéne hagynia! Például a riporterkedést, mert Hajdú két dologhoz nem ért: ehhez és a nőkhöz! Inkább maradjon a pénznél!”

Hajdú Péter erre nyilván visszaszólt. A Facebookon, hol máshol?

Havas Hajdúnak: mert olyan hülyén nézel ki...

A riporter és a producer a virtuális harcot nem folytatja tovább, helyette bevonultak a tévéstúdióba. Kivágtunk néhány jelenetet a vasárnapi adás promójából. Remek lesz:

 Ez még jobb:

Ez meg a legjobb:

Havas Henrik a nyolcvanas évek elején kezdte pályáját, számos közéleti rádióműsornak volt a szerkesztője, riportere. A rendszerváltás idején Forró Tamással váltak végképp híressé a Nap TV-ben, náluk akkor tényleg nem volt belemenősebb politikai újságíró. A kilencvenes évek végén Havas a kereskedelmi tévéknél kötött ki. Vezette a Mokkát, ült a klasszikus Heti Hetesben, stb., stb., stb., később az ATV-hez szegődött, ahol ismét politikával, közélettel kapcsolatos műsorokat készített. Karrierje során egy rakat könyvet írt. Hajdú Péter eddig show-műsorokat gyártott – sikerrel. Felesleges összehasonlítani a kettőt: az egyik egy tényleg jó riporter, a másik pedig egy show-man. Más műfaj.

Havas pár éve ezt nyilatkozta nekünk:

Mindig spontán beszélgetett?
– Igen. Soha nem csináltam olyan műsort, ahol kottából játszanak, mint például Fábry vagy Friderikusz.
Az irányított beszélgetést nem is kedveli?
– Nekem az nem megy. Ez nem azt jelenti, hogy én nem gondolkozom előre, hiszen én is eltervezem előre az interjúkat.
Ír magának cetliket?
– Nem. Fejben tartom. Ha valami előre meg van beszélve, akkor az már nem annyira hiteles. Nekem például életemben nem volt a fülemben súgó. A Mokkában sem, ahol akarták. Elég, ha a kamera mögött mutatja a kislány, hogy mennyi idő van még.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top