Sztárok

Újra együtt Csomor Csilla és R. Kárpáti Péter

Tíz éven át minden hétköznap este házaspárként láthattuk R. Kárpáti Pétert és Csomor Csillát. A Barátok közt után sok-sok évvel pedig már nem a tévében játsszák ezt a szerepet.

Ezúttal nem a Barátok közt drámáit kell elképzelni, Csomor Csilla és R. Kárpáti Péter a Pasik pácban című darabban 25 éves házasokat alakítanak, és a zenés vígjáték tele van félreértésekkel. 

Újra együtt Csomor Csilla és R.Kárpáti Péter

Korábban szintén a Gergely Theater színpadán láthattuk a két színészt, akkor is házasokat alakítottak. “Mivel Péter tíz évig a férjem volt a sorozatban, már egymás gondolatát is ismerjük, de színpadon még sohasem játszottunk együtt. Viszont örülök, hogy megint a felesége leszek” – mondta az akkoriban új életet kezdő Csomor Csilla.

Most, az angol vígjáték sorozat zenés átdolgozásához Szolnoki Péter, a Bon-Bon együttes frontembere készítette a zenét és a dalokat, és októbertől látható a darab a színházban, ahol pokollá teszi a “felesége” R. Kárpáti Péter életét. 

Újra együtt Csomor Csilla és R.Kárpáti Péter

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top