Sztárok

Így még nem láttad Varga Izát – fotó

Mindenkiben többféle stílus lakozik, ezt mutatja meg most néhány fotó segítségével a Barátok közt színésznője, Varga Iza. Ilyennek még sosem láttuk őt!

Varga Iza a hétköznapi anyukaszerepből és Balogh Nóra karakteréből kilépve szexi éjkirálynőként pózolt, a ruhákat Fashion Days legújabb kollekcióiból válogatta ki. Azért állt a kamera elé, hogy mindenkit buzdítson a sokszínűség, a bennünk rejlő többféle személyiség kifejezésére, melynek egyik legjobb eszköze a divat.

“Kifejezetten élvezem, ha egy-egy eseményen megmutathatom a dögös énemet is, mert az is ízig-vérig én vagyok, még ha a gyerekek körüli teendők miatt ez az oldalam nem is volt mindig olyan hangsúlyos. Emellett abban a szerencsés és különleges helyzetben vagyok, hogy az életem már 18 éve egybefonódott Balogh Nóra életével. Így ha nem is Izaként, de Nóraként igen közel áll hozzám az üzletasszony-karakter is” – mondta Varga Iza.

Így még nem láttad Varga Izát
Így még nem láttad Varga Izát
Így még nem láttad Varga Izát

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top