Sztárok

Való Világ: Meghalt VV Gina anyukája

Fájdalmas titokkal költözött be a Való Világ-villába VV Gina. A lány – akit sorozatosan támad és ócsárol Evelin – alig két hete veszítette el az édesanyját. Ezt csak egyetlen embernek árulta el bent...

VV Gina nincs könnyű helyzetben. Mivel akkor költözött be a villába, amikor a többiek már 40 napja a luxusbörtön lakói voltak, így hamar a játékosok céltáblájává vált. VV Evelin száját például nem hagyja el úgy mondat, hogy ne szapulná Ginát, legtöbbször 18+-os jelzőkkel.

A lány egyelőre állja a támadásokat, és beleáll a konfliktusokba, még akkor is, ha az is baj, ha van rajta sapka és az is, ha nincs. Legsúlyosabb titkáról, fájdalmáról azonban eddig nem beszélt.

A legutóbbi összefoglalóban aztán VV Gina nem bírta tovább és YouTube-arc Tivynek elmesélte, hogy a beköltözése előtt 2 héttel temette el az édesanyját. Majd megígértette a fiúval, hogy ezt senkinek nem fogja elmondani, mert nem szeretné, ha ez határozná meg a játékát, vagy azt, ahogyan a többiek vele viselkednek.

Hogy mennyire volt nagy hiba megbízni Tivyben, az 2 perc után ki is derült, a fiú ugyanis máris elújságolta Gina fájdalmát Evelinnek, aki olyan érzékeny, megértő lélek, hogy azonnal rávágta: akár még hazudhat is a lány.

Folytatás este a Való Világban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top