Sztárok

Madár Vera újra férjhez ment

Madár Vera újra kimondta a boldogító igent. Az esküvője ezúttal nem titokban, hanem a nyilvánosság előtt zajlott. Jó volt látni, hogy mennyire boldogok a házasulandók.

Madár Vera hét év után újra férjhez ment. A dolog érdekessége, hogy közben nem vált el. A színésznő és férje, Richárd nagyon boldogok együtt, és úgy döntöttek, itt az ideje megerősíteni a házassági esküjüket. Mivel az első esküvőjük szűk körben, teljes titokban zajlott, most úgy döntöttek, kárpótolják a sajtót. Minket is meginvitáltak az esküvőre, ami az Őszi Esküvő Kiállítással együttműködve jött létre a Gundel Étterem épületében.

Madár Vera újra férjhez ment

A hetedik évtől sokan félnek, de Veráéknak semmi ijesztő nem volt benne. A színésznő elmondta, hogy bár “csak” kilenc és fél éve ismerkedtek meg, olyan, mintha örök idők óta társak lennének. Richárd a bizalmat emelte ki a kapcsolatukból, ami annyira erős, hogy bármin átsegíti őket. Visszaemlékeztek a megismerkedésükre is, ami elég különleges volt, ugyanis Madár Veronika retteg a repüléstől, Richárd ezzel szemben pilóta. Nem volt rá sok esély, hogy találkoznak, de Veronika a Jóban Rosszban-nal egyszer egy repülőnapra látogatott, aminek akkor egyáltalán nem örült, de nem küldhetett mást maga helyett. Talán azért, mert sorsszerű volt, hogy ott kell lennie, hogy megismerje élete párját.

Madár Vera újra férjhez ment

Bár a második esküvőjükkel már rutinos házasságkötőknek mondhatóak, mindketten jól láthatóan meg voltak hatódva a szertartás alatt. Madár Veronika annyira, hogy először rossz helyre írta a nevét az aláírandókon.

Madár Vera újra férjhez ment

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top