Sztárok

Szőke András drámai vallomást tett

Szőke András olyan titkot árult el, amely egész gyermekkorát és további életét is befolyásolta. Egy tévéműsorban őszintén beszélt az édesanyjáról...

Szőke András már több mint 20 éve foglalkozik természetgyógyászattal. Erről beszélt az Echo TV Arckép című műsorában is, amikor a szüleire terelődött a szó. “Édesanyám alkoholista volt, 92-ben halt meg, az alkohol miatt” – szaladt ki Szőke Andrásból, aki hat-hét éves lehetett, amikor az anyja zugivó lett, amibe később bele is halt. “Mindent láttam, ami ezzel kapcsolatos, és nem tudtam segíteni, pedig próbáltam, mindennel, ami csak létezik… Minden, ami fájdalom, dráma, egyedüllét, félelem, várakozás, ott volt abban a gyerekkori létezésben. Úgy érzem, ezeknek megvan a szerepe a mostani munkámban, a gyógyításban” – mondta el a színész. Szőke Andráshoz nagyon közel álltak a szülei, a mai napig sem tudta túltenni magát a halálukon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top