Sztárok

Ronaldinho Király Viktorral bulizott Budapesten

Ronaldinho Budapesten van. Méghozzá azért, hogy egy magyarok által kitalált új sportágat népszerűsítsen. Bulizni is elment, ahol Király Viktorral is összefutott.

A sztárfocista vasárnap érkezett Magyarországra, hogy hazánkban népszerűsítse az asztalitenisz és a futball ötvözetét, a teqball sportágat, ami magyar találmány. Ronaldinho ma sajtótájékoztatót és bemutatót tart a Budapesten, ahol bárki találkozhat vele. A sajtótájékoztató után 11 óra körül a brazil sztárt kiviszik a projektet támogató Docler Holding székházának (Bp., Expo tér 5–7.) üvegteraszára, ott lesz a bemutató, ahol a tervek szerint a rajongókhoz is szól majd néhány szót – írja a Blikk.

 A feszes program ellenére Ronaldinho bulizni is elment, ahol Király Viktorral is összefutott. “Egy baráti társasághoz csatlakoztam, teljesen véletlen volt, hogy belefutottam. Összesen nagyjából húsz percet töltöttem ott, de úgy látszik, pont a legjobbkor mentem be. Nagyon közvetlen volt Ronaldinho, másokkal is szívesen fotózkodott” – mondta el a lapnak az énekes.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top