Sztárok

Még mindig dúl a harc Komár László örökségéért

Pontosan négy évvel Komár László halála után még mindig polgári per akadályozza, hogy kezdetét vegye a 67 éves korában elhunyt táncdalénekes hagyatéki eljárása.

Komár László a végrendelete szerint minden vagyonát az özvegyére, Komár Krisztinára hagyta. Csakhogy Komár negyedik neje két pert is indított az özvegy, Krisztina ellen. Az egyik már lezárult, ebben a negyedik feleség az özvegyen kérte számon a Komárral közösnek vélt ingóságok tulajdonjogának megállapítását. Ugyanis a helyzetet bonyolítja, hogy az énekes halála napján, 2012. október 17-én még nem zárult le köztük a válás utáni vagyonmegosztás.

Amennyiben a volt feleség elfogadja az elsőfokú bíróság ítéletét, akkor talán idén megkezdődhet Komár László hagyatéki eljárása. Ebben, a hagyatékot szintén érintő perben is az özvegy számára kedvező döntés született a Blikk információi szerint.

Még mindig dúl a harc Komár László örökségéért

“Megkönnyebbülést igazán akkor fogok érezni, ha végre elkezdődhet a hagyatéki eljárás. Minden vágyam, hogy a férjem függőben lévő ügyei lezáruljanak, és békében nyugodhasson” – mondta el a lapnak Komár Krisztina, Komár László özvegye. Keresték az énekes volt feleségét is, de egyelőre nem érték el.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top