Sztárok

Így még nem sipákoltak hazai tévéműsorban

Apáti Bence párja a Drágám, add az életed című műsorban úgy visított, hogy ilyet talán még az életben nem vett fel kamera egyetlen hazai tévének sem. Mintha csak megrendezték volna a jelenetet.

Teljesen nyilvánvaló (legalábbis innen nézve annak tűnik), hogy Apáti Bence barátnőjét, Leát nem kérte meg a rendező arra, hogy veszett kárálásba kezdjen, amikor párja faltörő kosként, kommandósruhában hatolt át falakon, és különböző kegytárgyakat gyűjtött össze, de ez történt. Hang nélkül, lassítva is erős:

Így még nem sipákoltak hazai tévémúsorban

Az olvasóban felmerülhet a kérdés, hogy mégis mi az isten nyiláról beszélünk, ezért elmondjuk, hogy a TV2 Drágám, add az életed! címen futó show-műsoráról van szó, melyben – idézve a csatorna weboldalát – “jól ismert párok férfi tagjai versengenek úgy, hogy szívük hölgye dönt a sorsukról”. Hozzáteszik, hogy “a humoros ügyességi, vagy éppen embert próbáló feladatokat az a pasi hajthatja végre, akinek a teljesítményében leginkább hisz a párja, tehát akire a legmagasabb tétet tették. A hölgyek természetesen igyekeznek túllicitálni egymást, már-már teljesíthetetlen feladatok elé állítva párjukat, a férjek pedig bizonyítanak kedvesüknek, hogy valóban ők a nagy Ők!”

A műsort eredetileg az elképzeltnél hamarabb véget érő Star Academyt vezető Majka és Ábel Anita dirigálta, de előbbit Tillára cserélte a csatorna. Ábel Anita erről a következőképpen nyilatkozott: “Minden mindig mást hoz ki az emberből. Szerintem a viccességét, a csipkelődősségét, ami ezt az egész műsort jellemezte, ezt hozzuk Tillával. Úgyhogy ebben nem lesz változás, csak annyi, hogy egy másik férfi partner áll mellettem.”

Arról persze fogalmunk sincsen, hogy a hétköznapokban nemzetközi hírű balettművészként tevékenykedő Apáti Bence párjából mi hozta ki ezt a sikolyt, de érdemes meghallgatni. Frankón nincs megállás, amint a “pisztoly eldördül”, rákezd, és amíg Bence nem végzi el a feladatot, addig folytatja: 

De tényleg, ilyen a Beatlesnek is alig járt, pedig…

A TV2 a 2016-os évet tekintve erősen foglalkoztatja a balettművészt, szerepelt a Kismenőkben is. Apáti Bence akkor azt nyilatkozta nekünk, hogy “lehet duzzogni, de láttatni kell magunkat, hogy újra megszeressék az emberek a balettet”.

A Drágám, add az életed! többi párja:

UPDATE: Apáti és Lea megmagyarázza a visítást:

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top