Sztárok

Jolie és Pitt testőre kitálalt: én voltam a gyerekek apja

Angelina Jolie és Brad Pitt szappanoperája nélkülük is folytatódik. Bár mindkét sztár kerüli a nyilvánosságot, azok az emberek, akikben eddig megbíztak, rendre elárulják őket. Most éppen a volt testőr, Mark Billingham.

A nemrég megjelent Us Weekly és a The Sun magazin ugyanazon a napon hozta le Mark Billingham exkluzív sztoriját. Az Irakot megjárt brit különleges egység katonája, aki bátorságáért megkapta a királynő kitüntetését, azt állítja: élete legnehezebb feladata volt Angelina Jolie és Brad Pitt testőrének lenni. 

Mark Billingham, vagy ahogyan mindenki ismeri, Billy, 18 hónapig volt a család szeme és füle, és nemcsak a két színészt védte, de a gyerekeik “nem hivatalos apja” is volt, állítása szerint.

“Én voltam Brad és Angelina első számú biztonsági embere, nagyon aggódtak a gyerekeikért, hogy ki megy a közelükbe. Az elején kiderült, hogy velem nagyon jól kijönnek, és megbíztak bennem. Nagyon közel kerültünk, hiszen állandóan velük voltam.”

Jolie és Pitt testőre kitálalt: én voltam a gyerekek apja

Billy beszámolója szerint a most válófélben lévő Jolie és Pitt akkoriban nagyon a saját világukban éltek, a legnagyobb félelmük az volt, hogy valaki elrabolja a gyerekeiket. Akkoriban még az ikrek nem születtek meg, Shiloh, Zahara, Pax és Maddox is kicsi volt. Billy 18 hónapot töltött a családdal, és 2007-ben azt is pletykálták, hogy Angelina Jolie a testőrébe szeretett bele. 

Jolie és Pitt testőre kitálalt: én voltam a gyerekek apja

“Én voltam az egyetlen ember, aki nélkülük is elvihette a gyerekeket, mások nem mehettek a közelükbe sem. Voltak őrültek, akik zaklatták Angie-t, de ő annyira nyitott és kedves mindenkivel, hogy nem feltételez rosszat egy autogramkérőtől. Az én dolgom volt őt távol tartani a veszélytől.”

Az egyik alkalommal Billy kiszúrt egy férfit a tömegben, aki később többször is felbukkant, végül a rendőrség letartóztatta a zaklatót. “Mindenben megbíztak bennem, a gyerekeiket úszni vittem, én voltam apjuk, gyakorlatilag.” A 18 hónap alatt viszont a saját hat gyerekével mindössze hat hetet tudott tölteni, annyira ragaszkodott a testőrhöz a sztárpár.

Jolie és Pitt testőre kitálalt: én voltam a gyerekek apja

Billy szeretné leszögezni, most is lojális az egykori munkáltatóihoz, de ahogyan többször is kiderült, igazából Brad Pitt volt az, akit védeni kellett. “Az emberek szeretik Angie-t, de utálják Bradet, ezt érezni lehetett.”

Ráadásul nehéz nem kihallani, hogy maga a testőr is ugyanúgy érez, ahogyan a többség. A férfi jelenleg egy műsorra készül, amelyben a brit különleges egység módszereivel tesztelnek civileket a dzsungelben. “Brad nem bírná ki, azt sem bírja, ha krém van az arcán. Túl izzadságos munka lenne neki, túl kényelmetlen. Ő túl szép az ilyenekhez. De Angie megcsinálná, tulajdonképpen ő az egyetlen, aki elég tökös ehhez.”

Jolie és Pitt testőre kitálalt: én voltam a gyerekek apja

Még több cikk Angelina Jolie és Brad Pitt kapcsolatáról:

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top