Sztárok

Divatosan, sportosan

A Tchibo webáruház sportkínálatát mindig nagyon várjuk, mert kiváló minőségű, időtálló és kényelmes darabokat szerezhetünk be ilyenkor.

A Tchibo webáruház sportkínálatát mindig nagyon várjuk, mert kiváló minőségű, időtálló és kényelmes darabokat szerezhetünk be ilyenkor. Ezen a héten az egyik legnépszerűbb sportág kerül a fókuszba a funkcionális futóruházat elnevezésű vadonatúj kínálatának köszönhetően. Nézzük, milyen kivételes ajánlatokat tartogat mindez számunkra!

Divatosan, sportosan
Divatosan, sportosan

Ezt a női kapucnis termo futófelsőt nagyon fogjuk szeretni, mert nemcsak csinos, hanem mert puhán bolyhozott belső oldala optimális hőszigetelést biztosít a hát felső részén és a karok alatt. A felső hüvelykujjnyílással és kézmelegítő résszel ellátott ujjvégekkel, valamint copfnak való kivágással ellátott kapucnival rendelkezik. Elöl egy kis cipzáras zseb, valamint egy állvédős és fényvisszaverő paszpólos cipzár található. 3 színkombinációban is: türkiz, szürke és lila-pöttyös rendelhetjük meg ide kattintva.

Divatosan, sportosan

Két kiváló női sportnadrágot is választhatunk, ha fontos a kényelem, a trend és a minőség. Mindkettő olyan, akár egy második bőrréteg, puha külső anyaga révén pedig különösen kellemes viseletet biztosít. DryActive Plus kidolgozása révén lélegző és nedvességelvezető. Az elasztán nagyobb rugalmasságról, tökéletes illeszkedésről és formatartásról gondoskodik. A nadrág széles, rugalmas derekának bősége belső megkötőjével állítható, ezen kívül egy belső zsebbel is ellátták a kulcsok és aprópénz számára. A bal oldali nadrágot praktikus fényvisszaverővel látták el, a jobb oldali fekete-szürke-fehér nyomott mintával kapható.

Divatosan, sportosan

Divatosan, sportosan

A férfiak számára kifejezetten ajánljuk ezt a termo futófelsőt, melyet neon és fekete színben is beszerezhetünk most. Ez a felső olyan puhán bolyhozott belső oldallal rendelkezik, amely optimális hőszigetelést biztosít. A pikébetétek még nagyon intenzív edzés közben is kellemes viseletről gondoskodnak, a DryActive Plus kidolgozás pedig lélegzővé és nedvességelvezetővé teszi a felsőt. A futófelsőt szabadban végzett sportokhoz tervezték, ezért állvédős cipzárral, fényvisszaverő paszpólokkal, valamint fényvisszaverő nyomott mintákkal is ellátták. A hátrész meghosszabbított, ezen kívül fülhallgatókábel-elvezetéssel és hüvelykujjnak való kialakítással készült ujjvéggel is ellátták. Futás közben nagyobb rugalmasság, tökéletes illeszkedés és formatartás jellemzi a felsőt.

Divatosan, sportosan

Divatosan, sportosan

Divatosan, sportosan

A nők nemcsak a választékot, hanem a praktikus darabokat is nagyra értékelik. Ennek jegyében tervezték ezeket a női funkcionális felsőket, melyet most többféle színben is beszerezhetünk. Ez a különösen puha anyagból készült futófelső szorosan követi a test vonalát, és miközben tökéletesen illeszkedik, teljesen szabad mozgást tesz lehetővé. DryActive Plus kidolgozása révén lélegző és nedvességelvezető, a hátul található hálós betétnek köszönhetően kellemes viseletet biztosít, az egyedülállóan lapos varrások pedig rendkívül kényelmessé teszik a ruhadarabot. A sportfelső lekerekített alsó szegéllyel, beszegett, kerek nyakkivágással, valamint elöl és hátul osztóvarrásokkal rendelkezik. Igazán csinos és időtálló darab!

Divatosan, sportosan

TCHIBO-TIPP: női szélálló futódzseki azoknak, akik komolyan gondolják az edzéseket. Ez a futódzseki ugyanis környezetbarát ecorepel® impregnálásának köszönhetően szél és rossz idő esetén is ideális kísérőként szolgál a szabadban. A hátrészen, a könyöknél és a karok alatt található rugalmas betétek kellően szabad mozgásról gondoskodnak, DryActive Plus kidolgozásuk révén pedig lélegzők és nedvességelvezetők. A dzseki teljesen szélálló, míg hálós bélése kellemes viseletet biztosít. A cipzárat rögzíthető állvédővel, a cipzáras mellzsebet fülhallgató-elvezetéssel, az ujjvégeket pedig hüvelykujjnak való kivágással látták el. A fényvisszaverő paszpólok és a fényvisszaverő nyomott minta még rossz látási viszonyok mellett is jobb láthatóságról gondoskodnak. Sőt, a dzseki két cipzáras, bevágott zsebbel és fülhallgatókábelnek való kialakítással készült. A test vonalát lazán követő dzseki kényelmes és karcsúsított szabású, ezen kívül rugalmas betétekkel, gumis derékrésszel és meghosszabbított hátrésszel rendelkezik.

 

Divatosan, sportosan

Ezt a sportmelltartót kifejezetten nagy keblűeknek, extra erős tartáshoz fejlesztették ki. Ez a melltartó rendkívül erős – még nagy igénybevételkor is megbízható tartásról gondoskodik. A COOLMAX® anyag kellemes viseletet biztosít, az elasztán pedig nagyobb rugalmasságot, tökéletes illeszkedést és formatartást garantál. Az oldalsó részek, a pántok és az összekötő rész lélegző, hálós anyagból készült. A birkózó fazonú hátrésszel, megtámasztó mell alatti kialakítással, dupla falú kosarakkal és rugalmas merevítőrudacskákkal ellátott funkcionális szabás egyedülállóan erős tartást biztosít – tökéletes választás mindazok számára, akik intenzív mozgást igénylő sportokat űznek. Arról, hogy a melltartó kényelmesen illeszkedjen, a rendkívül széles, párnázott és állítható hosszúságú, puha szilikonbetéttel ellátott pántok, valamint a különösen puha és bőrbarát, háromszorosan állítható SoftSeal® kapocs gondoskodik.

Divatosan, sportosan

Ha odakint kellemetlenre fordul is az idő, akkor sem kell lemondanunk a sportról. Ez a női termodzseki ugyanis DryActive Plus kidolgozásának köszönhetően lélegző és nedvességelvezető, a környezetbarát ecorepel® impregnálás pedig víz- és szennyeződéstaszítóvá teszi. A dzseki puhán bolyhozott belső oldala révén optimális hőszigetelést biztosít, állvédős cipzárja és könnyű köztes réteggel ellátott szövött betétje nagyobb védelmet nyújt a hideg szél ellen. Két cipzáras zsebbel és egy cipzáras mellzsebbel rendelkezik, emellett fülhallgatókábelnek való kialakítás és fényvisszaverő paszpólok is találhatók a dzsekin a rossz látási körülmények közötti jobb láthatóság érdekében.

Divatosan, sportosan

És végül egy nagyszerű ajánlat ismét férfiaknak: kapucnis termofelső futáshoz. Ez a raglánujjú és enyhén meghosszabbított hátrésszel ellátott futófelső belül puhán bolyhozott, így hideg időben is optimális hőszigetelésről gondoskodik. A lélegző, nedvességelvezető, funkcionális anyag, valamint a háton és a karok alatt lévő hálós betétek kellemes viseletet garantálnak. Az elasztánnal készült sportruha formatartó és tökéletesen illeszkedik – teljesen szabad mozgást biztosít. Ez a sportfelső a hálós béléssel és a bőség állítására szolgáló végelzárós húzózsinórral ellátott kapucnitól, a hüvelykujjnyílással ellátott ujjvégeken át, a hátrészen található kis cipzáras zsebig gondosan megtervezett. A még kényelmesebb viselet érdekében állvédős cipzárral is ellátták. A fényvisszaverő szalagok és nyomott minták jobb láthatóságról gondoskodnak a sötétben.

 

 

Íme, néhány kiragadott ajánlat az e heti kínálatából! Nézzük át a teljes választékot, és válogassunk kedvünkre! Sőt, ha megrendelésünket a hozzánk legközelebb eső Tchibo-üzletbe kérjük, akkor nulla forint a szállítási díj. És nemcsak a legfrissebb kínálatban, hanem az összes aktuális választékban is böngészhetünk. Érdemes mielőbb kattintani és rendelni, mert a készletek limitáltak, és az igazán közkedvelt darabok, illetve méretek hamar elfogyhatnak.

És egész évben kapható TCHIBO-KEDVENCEK itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top