Sztárok

Harrison Ford kinyittatott egy boltot Budapesten

Azután, hogy feltérképezte a magyar éttermeket, Harrison Ford most ruhát szeretett volna vásárolni. Az sem zavarta, hogy a kinézett boltot épp zárva találta.

Harrison Ford láthatóan nagyon otthonosan érzi magát Budapesten. Azután, hogy fotózkodott már a magyar rendőrökkel, és feltérképezett néhány szerencsés éttermet, a világhírű amerikai színész, aki épp a Szárnyas fejvadász című film második részén dolgozik, kinyittatott egy zárva lévő boltot, hogy vásárolhasson.

Anda Emília posztját, amiből kiderült, hogy a sztár nála vendégeskedett szombat délután, az origo szúrta ki. “Tegnap két órával a zárás után megcsörrent a Galamb utcai műterem ajtajára kiírt számhoz tartozó telefonom és egy angolul beszélő úr megkérdezte, visszamennénk-e, mert itt áll az ajtó előtt és vásárolna” írta Emília, aki a kérésre visszatért, és legnagyobb meglepetésére Harrison Forddal találta magát szembe.

 

Kiderült az is, hogy a színész egy órát töltött a boltban, és vásárolt is, méghozzá nagyon biztos ízléssel.

Olvass még többet a nálunk vendégeskedő Harrison Fordról az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top