Sztárok

Baukó Évának felfordul a gyomra a Való Világtól

Egyszer volt, hol nem volt, amikor még VV Évának neveztük Baukó Évát, aki a Való Világ 4 egyik emlékezetes szereplője volt. Azóta sem kopott ki a köztudatból, és most ismét a Való Világról mondott véleményt.

Mielőtt elolvasnád Baukó Éva újabb markáns véleményét a Való Világ 8-ról, egy pillanatra emlékezz vissza azokra az estékre, amikor VV Éva még bent lakott a villában. Abból a szempontból nem változott semmi, hogy most is kimondja, amit gondol, amúgy viszont tényleg sokat változott. Nem iszik például, és ez mindenképpen jó hír. 

Na de akkor jöjjön, aminek jönnie kell. Baukó Éva kiakadt a VV8-ra, amivel mellesleg egy kis reklámot is csinált a műsornak:

A negatív reklám is reklám, de sokan inkább arra figyelmeztették Baukó Évát, hogy idézzük az egyik hozzászólót: “nehogy már a banán ítélkezzen a majom felett”.

Baukó Évának felfordul  gyomra a Való Világtól

Egy dolog biztos, hogy VV Évaként mély nyomot hagyott mindenkiben, aki látta őt a műsorban.

Baukó Évának felfordul  gyomra a Való Világtól

Néhány megértő és önkritikus hang is felsejlik a hozzászólásokban. Például, hogy tulajdonképpen azért nézik sokan a műsort, hogy szörnyülködjenek, vagy szórakozzanak. 

Baukó Évának felfordul  gyomra a Való Világtól

És itt egy másik meglátás, miszerint Baukó Évának tudat alatt visszahúz a szíve az RTL Klubhoz, de ott nem kapott lehetőséget a szereplésre. 

Baukó Évának felfordul  gyomra a Való Világtól

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top