Sztárok

Tilla megszólalt, hétfőn minden kiderül

Újra képernyőre kerül a Drágám, add az életed című tv2-s vetélkedő. Az új részekben nemcsak új szereplők, de egy új műsorvezető is várja a nézőket, ahogy a Red Carpetból kiderült. Ábel Anita párja ugyanis nem Majka lesz, hanem a multifunkcionális médiaharcos, Tilla.

Tilla – akinek filmje indul az Oscar-jelölésért – állítólag nagyon élvezi az új szerepkörét, és mérhetetlenül együtt is érez kapszulában raboskodó férfitársaival. “Tulajdonképpen iszonyú meleg van ebbe a kapszulába, kicsit már el is alszol, arra ébredsz, hogy valami extrém dologra licitált a feleséged vagy a barátnőd, és azt mondod, hogy: mi van?”

Meglepő, hogy bármennyire is biztos feleségével való kapcsolatában Tilla, a Red Carpet adásából kiderült, hogy önmagát teljesen alkalmatlannak tartaná arra, hogy játékosként szerepeljen a műsorban. “Szeretem a game show-kat, mondom ezt úgy, hogy egyébként eléggé ügyetlen vagyok. Sok mindent meg tudok csinálni erőből, kitartó vagyok, elképesztően magas a monotóniatűrésem, de nem szeretem, fejben belül tiltakozom az ilyen típusú feladatok ellen. Tehát nekem az lenne a nehéz ebben az egész játékban, hogy egyszerűen nem szeretnék nyerni.”

Tilla megszólalt, hétfőn minden kiderül

De mit szól Ábel Anita ahhoz, hogy Tilla váltja Majkát a műsorban? “Minden mindig mást hoz ki az emberből. Szerintem a viccességét, a csipkelődősségét, ami ezt az egész műsort jellemezte, ezt hozzuk Tillával. Úgyhogy ebben nem lesz változás, csak annyi, hogy egy másik férfi partner áll mellettem.”

Nézd meg a Red Carpet teljes adását, ha több részletre vagy kíváncsi: 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top