Sztárok

Liptai Claudia: nincs már sok hátra…

Liptai Claudia a terhességéről beszélt és arról, hogyan tervezi az életét a szülés után. Mint elmondta, másképp lesz, mint Pankával volt, és már nem kell sokat várni.

Liptai Claudia a párjával közös könyvének bemutatóján a születendő kisbabájukról is mesélt, mint elmondta, úgy érzi nincs már sok hátra a szülésig.

“Abszolút azt tervezem, hogy a kisfiunkkal huzamosabb ideig otthon maradok. Amikor Panka született, egy teljesen más életszakaszban voltam, hiszen 33 évesen nagyon aktív korszakomat éltem, és úgy gondoltam, hogy rendjén van, ha hamar visszatérek a munkámhoz. Nekem ezek most jó ideig az utolsó pillanataim a nyilvánosság előtt – idézi a Blikk Liptai Claudiát, – Csúnya szóval élve gyakorlatilag úgy érzem, hogy már az is csoda, hogy itt ülök, és még egyben vagyok –  viccelődött Clau. – Azt hiszem, van valahol egy titkos adrenalintermelő szervem, amely most is működik, és bent tartja a picit. Persze jönnek a vajákos asszonyok, és megmondják, mikor is kellene érkeznie, de én érzem, hogy már csak pillanatok választanak el az első öleléstől” – mondta a műsorvezető.

Liptai Claudia: nincs már sok hátra...

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top