Sztárok

ByeAlex: Gáspár Laci egy ripacs alak, ezt mondtam

Az X-Faktor mentorai, ByeAlex és Gáspár Laci nem titkolják: az egymás iránti ellenszenv miatt elgondolkodtak a közös munkán. Bár a felkérést mindketten megtiszteltetésnek érezték, mégis számos kérdés és ellenérzés merült fel bennük. Legfőképp egymás személyét, vagy szakmai tudását illetően.

 A Story extrának mesélt az X-Faktor két mentora a kapcsolatukról. Kifejtették, hogy mi volt a kölcsönös ellenszenv oka, és elárulták, hogyan képesek most együtt dolgozni. 

“Én úgy gondoltam Laciról, hogy ő egy ilyen ripacs alak. Azt gondoltam, hogy egy öntelt csávó, aki csak azt gondolja, hogy csak ő tud énekelni és senki más.Nem éreztem azt, hogy mi karakterben összeillünk. Vagy hogy bármi kialakulhat közöttünk. Én úgy éreztem, hogy ennek az ellenkezője fog megtörténni, mivel utálni fogjuk egymást és hát ez, ez nekem így nem lesz jó…” – mondta őszintén ByeAlex.

ByeAlex: Gáspár Laci egy ripacs alak, ezt mondtam

Az X-Faktor válogatón egymás mellé kerültek Gáspár Lacival, és azóta ByeAlex több vicces gifet töltött fel kettőjükről. 

@gasparlaci ezt csak neked barátom! ???? @xfaktorhun #xfaktor2016

JÓVANAKKOR (@byealexittvan) által közzétett videó,

“Bocsánat, hogy ezt a szót fogom használni, de attól féltem, hogy menni fog közöttünk így a f**méregetés Ki a nagyobb zenész, kinek vannak nagyobb letöltései, kinek vannak jobb koncertjei és semmi, semmi ilyesmi nem volt” – de elhamarkodott volt a zenész véleménye, mert furcsa módon éppen Gáspár Lacival lettek igazán jóban.  

fotó: RTL Klub/Story Extra
fotó: RTL Klub/Story Extra

“Én azt gondolom, hogy, hogy mi barátok lettünk. Én barátomnak tekintelek. Nem sok barátom van, de te a barátom vagy, és bármikor számíthatsz rám innentől, tényleg” – magyarázta Laci. 

Mindenről részletesen a Story Extrának meséltek, a videón a jelenet:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top