Sztárok

Bársonyos vizek, elillanó stressz (x)

A téli kikapcsolódás legkényeztetőbb módja a léleksimogató wellness-élmény, amikor nyakig a bársonyosan gőzölgő termálvízbe merülve megáll velünk az idő. Élvezzük a minden porcikánkat jótékonyan átmelegítő szaunát és az illatos masszázs érintését. Hétköznapjaink feszültsége helyett ínycsiklandó étkek, fitneszlehetőségek és a jó társaság vidám derűje lehet kísérőnk télen is, ha igent mondunk néhány kellemes pihenőnapra.
Bársonyos vizek, elillanó stressz (x)

A spa és wellness nyújtotta ellazulás és stresszoldás nem csupán a pillanatnyi jó érzéshez járul hozzá, hanem egészségünk megőrzéséhez és erőtartalékaink feltöltéséhez is. Egy fárasztó időszak után különösen jól esik megjutalmazni magunkat a termálvíz, a szauna, a pezsgőfürdő és a relaxáló masszázs élményével, amit finom és egészséges falatokkal koronázhatunk meg. Már néhány nap wellness-üdülés után kisimult idegekkel, energiával feltelve, újult lelkesedéssel térhetünk vissza a hétköznapokhoz.

Bársonyos vizek, elillanó stressz (x)

A Danubius szállodákban a wellness-kezelések széles tárházával, több mint 40-féle gyógykezeléssel, komplex terápiával várják a pihenni, regenerálódni vágyó illetve az egészségük javítására, megőrzésére törekedő vendégeket. Levendulaolajos relaxáló masszázs, vörösboros pezsgőfürdő, vaníliás-tejszínes kényeztetés, sós-pálinkás testradír, Aphrodité pakolás vagy Kleopátra fürdő – csupán egy kis ízelítő a csábító kínálatból. A természet kínálta gyógyvizes és iszapos kúrák hatékonyan hozzájárulnak a szervezet revitalizálásához, energiával való feltöltődéséhez és nem utolsó sorban csodát művelnek bőrünkkel is.

Bársonyos vizek, elillanó stressz (x)

Hűs úszómedencék, bársonyosan meleg termálvíz, lazító jacuzzik, vízsugarakkal masszírozó élménymedencék, forró szaunák és nedves gőzkabinok segítik elő a teljes ellazulást. A nyilvánvaló előnyök mellett, mint amilyen a stresszoldás és kikapcsolódás, a fürdőkúrák, valamint a különféle testkezelések jelentős fiziológiai hatást gyakorolnak a szervezetre. A kiválóan felszerelt fitnesztermekben, személyi trénerek közreműködésével mindent bepótolhatunk, ami a hétköznapokban a mozgás frontján elmarad. Számtalan mozgásforma, mint az aquafitness, jóga, pilates és nordic walking segít karbantartani a szív- és keringési rendszert, erősíti és rugalmasan tartja az izmokat.

Bársonyos vizek, elillanó stressz (x)

Őszi wellness a Danubius szállodákban! Add meg testednek-lelkednek a meleg termálfürdők, a forró szaunák és a meghitt környezet felemelő élményét, foglalj őszi wellness-pihenést akár 25 % kedvezménnyel!

További információk!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top