Sztárok

Schwarzenegger fia tök más, mint a szexi bátyja

Meglátogatta Christopher fiát a színész a főiskolán, ami azért különleges, mert a csalási balhé óta még ritkábban láthattuk Arnold Schwarzeneggert a gyerekeivel, mint korábban.

De most aztán megnézhetjük, hogyan is fest Arnold Schwarzenegger legfiatalabb gyereke, mármint pontosítsunk: a legfiatalabb azok közül, aki a házasságából született. Christopher öccse, Joseph ugyanis a sztár zabigyereke. A sors fintora, hogy Joseph hasonlít Schwarzeneggerre a legjobban

Na, mindegy is. Szóval mutatjuk az apa-fia közös képet:  

It was great seeing your campus, Christopher! They should hire you as a tour guide! Love you, Dad

Arnold Schwarzenegger (@schwarzenegger) által közzétett fénykép,

Schwarzenegger Patrick fiát szuperszexinek tartják, és agyonajnározzák, igazából rossz lehet Christophernek, aki a pletykák szerint azért sem szívesen fotózkodik a híres apjával, hogy ne cikizzék a megjelenése miatt. Persze, az Instagram idejében már nem is kell vörös szőnyeg ahhoz, hogy egy fotóalbumnyi képet össze lehessen szedni róla.

Happy birthday C-1

Patrick Schwarzenegger (@patrickschwarzenegger) által közzétett fénykép,

Nem kell nagyon kutatni, hogy lássuk az édesanyjával és a testvéreivel is Christophert. Persze Joseph Baena ezekről a képekről hiányzik, érthető módon.

❤️????‍????‍????‍????

Patrick Schwarzenegger (@patrickschwarzenegger) által közzétett fénykép,

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top