Sztárok

Hódi Pamela több millió forint értékű eljegyzési gyűrűt kapott

Bár Berki Krisztián üzleti vállalkozásként tekint az esküvőre, a gyűrűre nem sajnálta a pénzt, milliós gyémántgyűrűt húzott Hódi Pamela ujjára. Itt vannak a részletek!

Berki Krisztián eljegyezte Hódi Pamelát, ez alkalomból nem akármilyen gyűrűvel lepte meg. A Blikk úgy tudja, hogy a több millió forintos eljegyzési gyűrűt a Royal Diamonds exkluzív ékszerszalonban készítette Rónai Alexandra tervező. A gyűrű foglalata úgynevezett rose gold, azaz rózsaszín arany, amelyben középen egy nagy fekete gyémánt van, apró fehér gyémántokkal körülvéve. 

Hódi Pamela több millió forint értékű eljegyzési gyűrűt kapott

Az esküvőről egyelőre csak néhány részletet tudni, például, hogy Berki Krisztián szerint olyan, mint egy üzleti vállalkozás. “Pamelával közösen fogjuk eldönteni, hogy milyen lesz. Azt gondolom, hogy ő lesz a főszervező, hiszen ez a nap róla kell hogy szóljon. A helyszín azoktól az ajánlatoktól függ majd, amelyek beérkeznek hozzánk a szállodáktól, catering cégektől és rendezvényszervezőktől, mert a legjobbat szeretném ebből kihozni, mind érzelmileg, mind anyagilag. Az esküvő maga egy komoly üzleti vállalkozás, egy átlagembernek azért, hogy a ráfordított összeghez képest mennyi jön vissza, nekünk pedig azért, hogy pozitív irányban mennyit tudunk ebből keresni” – mondta.

Hódi Pamela már régóta tervezi a nagy eseményt. “Bennem másfél-két éve kezdett el megfogalmazódni a gondolat, hogy milyen is lenne az álomesküvő, azóta gyűjtöm az anyagokat, írom össze, hogy milyen ruhát, zenét szeretnék, és kiket szeretnék meghívni” – árulta el a menyasszony, aki szeretné, ha Nati is aktív szereplőként venne részt az esküvőn. A gyűrűt már fel is próbálta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top