Sztárok

28 évesen elhunyt Dylan Rieder modell

Régóta tartó betegség után elhunyt Dylan Rieder, a világ egyik legismertebb gördeszkása és modellje. A 28 éves fiút rokonokon kívül rengeteg barát és sztár gyászolja.

Csak jó emléke van Dylan Riederről annak, aki valaha is találkozott vele. A kiemelkedő gördeszkásra akkor figyeltek fel szélesebb körben, amikor a DKNY modelljeként Cara Delevingne és más ismert emberek társaságában szerepelt a divatkampányban. 

28 évesen elhunyt modell, Dylan Rieder

A modell régóta tudta, hogy leukémiás, és a betegség végül legyőzte. Közösségi oldalára özönlöttek a részvétposztok, és sok sztár, köztük például Sharon Osbourne is megemlékezett róla.

Beach dayz ☀️

DYLAN RIEDER (@swankfuck_inc) által közzétett fénykép,

“Imádta az életet, a művészetet, a zenét, a divatot és persze a gördeszkázást. Dylan szerető fiú, testvér, és barát volt” – állt a közleményben. A család azt kéri, senki se küldjön virágot, helyette inkább minden pénzt az alapítványának utaljanak, a jótékony szervezet rákkutatással foglalkozik. 

28 évesen elhunyt modell, Dylan Rieder

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top