Sztárok

Végrehajtás indulhat Bálint Antónia ellen

Volt párja pert nyert Bálint Antónia ellen, de ő nem fizette ki a kártérítést, ezért most komoly bajba kerülhet, milliós végrehajtás indulhat ellene...

Nehéz idők várnak Bálint Antóniára: autóját, lakását, ingóságait, de fizetése egy részét is bukhatja – értesült a Bors. Bálint Antónia a közösségi oldalon volt párja szerelmét csúnya jelzőkkel illette, és azt állította, hogy kislánya édesapja bántotta őt, amikor állapotos volt.

A megvádolt édesapa és kedvese, Rózsa bírósághoz fordult, és jogerősen nyertek is, még a nyár elején – tudtuk meg. Fejenként egy-egymillió forint kártérítést ítéltek meg nekik, sőt a perköltségeket, mintegy háromszázezer forintot is Antóniának kell fizetnie. Emellett két alkalommal hirdetésben kell bocsánatot kérnie egy országos napilapban, s a meghatározott szöveget a közösségi oldalán is meg kell jelentetnie. Mivel erre nem került sor, s a megítélt összeget sem fizette ki, így volt párja, és felesége, Földesi-Béres Rózsa végrehajtást indított.

Bálint Antónia és az ügyvédje nem nyilatkoztak az ügyben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top