Sztárok

Csodaszépek Kiss Endi lányai

Bármi történt is Kiss Endi és a párja, Vera között, a zenésznek most is remek a viszonya a lányaival. Kiara és Larissza egyenesen a világ legjobb apukájának tartják a Hooligans dobosát.

Kiara és Larissza igazán belevaló lányok, akiket a Red Carpet stábja egy tissue edzésre kísért el, így végignézhettük, hogy Kiss Endi hogyan öltözteti őket, és hogy a szeme sarkából azért aggódva figyeli a gyerekit. 

“Kiindulok az én drága jó édes anyukámból, én egyke voltam, és nagyon féltett mindig, és ezáltal egy nagy csomó dolgot felnőtt koromban tanultam csak meg, mert ha beléptem egy bokáig érő vízbe, akkor is az volt, hogy megfulladok, úgyhogy próbálok ebből tanulva az én gyerekeimmel nem ilyen lenni. Hát az ember félti az gyerekeit, főleg, hogy én férfiként a lányaimat, természetesen féltem, de azért bízok bennük” – mesélte a Red Carpetnak a Hooligans dobosa, aki a gyerekek anyjától egy ideje különél

fotó: TV2/Red Carpet
fotó: TV2/Red Carpet

A gyerekek azonban ezt nem sínylik meg. Bár Kiss Endi nem tartja magát mintaapának, mégis süt róla, hogy rajongásig szereti a lányait, akik szinte mindent megtehetnek vele. Rózsaszín tütüt talán még az ő kedvükért sem venne fel, de egy kis fodrászkodásra bármikor rá lehet venni. Kiara szerint apja “csúcsfater”.

“Amikor nálunk néha átjönnek a gyerekek, és ott alszanak páran, akkor azt mondja mindig apa, hogy bármit csinálhatunk, azt kérdezem tőle, hogy felmászhatunk a lámpára, ő mondja, hogy igen, csak ne törd össze magad.”

A teljes videót itt nézheted meg:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top