Sztárok

ByeAlex nem bírta az Eurovízió egyetlen pillanatát sem

Az X-Faktor zsűritagja, ByeAlex a Borsnak adott interjút. Abban mesél arról, hogy miért nem szerette az Eurovíziót, és hogy miért nem mutogatja a szerelmét, akivel már hat éve vannak együtt.

Nehéz elképzelni, hogy az X-Faktor zsűritagja, ByeAlex valaha visszahúzódó fiú volt, pedig ő ezt állítja magáról a Bors interjújában. Az énekes nem fogja vissza magát, legutóbb az X-Faktor stúdiójából rohant ki káromkodva, mert nem értett egyet a többiek döntésével.

ByeAlex annak idején nem ült be A Dal című műsorba zsűritagnak, most viszont az X-Faktorban örömmel vállalta. Azt mondja, akkor nem érezte magát elég magabiztosnak és tapasztaltnak ahhoz, hogy más emberek tehetségéről döntsön.

Pénz és sárm.

A photo posted by JÓVANAKKOR (@byealexittvan) on

“Nem voltam elég magabiztos akkoriban, nem éreztem azt, hogy okoskodnom kellene más jövője felett. Sehol sem voltam ahhoz, hogy én oda leülhessek. Például ha akkor kérnek fel egy X-Faktor-zsűrizésére – ami nem történt volna meg, hiszen a kisugárzásomból is érződhetett, hogy én erre alkalmatlan vagyok –, akkor nem vállaltam volna el. Ma már másképp van, másképp érzem magam az életemben, merészebb vagyok, jobban kinyitom a számat” – tette hozzá az énekes.

A szerelméről annyit árult el, hogy komoly tudományos munkát végez, és nem akarja, hogy társára “ByeAlex” barátnőjeként tekintsenek.

“Nem akar látszódni, és én sem érzem úgy, hogy mutogatnom kellene, hiszen ő önmagában valaki, aki minden nap letesz az asztalra valamit. Azt sem szeretném, hogy hülyék kommenteljenek a képei alá, hogy milyen szép vagy milyen csúnya.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top