Sztárok

Dobó Kata és Zsidró Tamás egymásba szerettek

Azért erre nem számítottunk! Dobó Kata nemrégiben nyilatkozta, hogy nincs ideje a magánéletére, minden szabadiejét a kislánya tölti ki. És akkor jött a szerelem: Zsidró Tamás. Részletek a BEST magazinban.

Valamivel több mint egy évig volt együtt Dobó Kata és Anger Zsolt, akik az év elején szakítottak, azóta pedig a színésznő a kislányára és a munkájára koncentrált. 

“Úgy érzem, most mindenem megvan, amire csak vágytam, és egyelőre nem gondolok arra, hogy bővüljön a mi kis kettősünk Szofival. Persze nem akarok egyedül megöregedni, de jelenleg nincs napirenden az ismerkedés” – nyilatkozta még nyár elején Dobó Kata a BEST magazinnak, de úgy tűnik, hogy a szerelemnek nem lehet megálljt parancsolni. A színésznő és a nála 11 évvel idősebb mesterfodrász, Zsidró Tamás sem számított arra, hogy így alakul a kapcsolatuk.

Nem most ismerkedtek meg, és ráadásul nemcsak Dobó Kata, de a férfi is nehéz időszakon van túl. Zsidró Tamás válása tavasszal derült ki, feleségével 16 évig éltek együtt, és három közös gyerekük van.

A BEST elsőként számolt be a pár kapcsolatáról a magazin legfrissebb számában.

Dobó Kata és Zsidró Tamás

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top