Sztárok

Szulák Andrea az örökbefogadásról beszél

A Vértestvérek színdarab kapcsán beszélt a Story magazinnak Szulák Andrea a terveiről. Az is kiderült, hogy kislányával, Rozinával már beszéltek a családbővítésről.

Szulák Andrea a szakítás óta nemigen beszélt a magánéletéről, bár annyit lehetett tudni, hogy időközben rendezte a viszonyát a gyereke apjával. Most a Story magazinnak interjút adott a színésznő. 

Az apropó a Turay Ida Színházban hamarosan bemutatott Vértestvérek című darab volt, amelyben egy szegény sorsú nőt alakít Szulák Andrea, aki kénytelen az egyik gyerekét örökbe adni, mert nem tud róla gondoskodni. A magazinból kiderül, hogy a színésznő hogyan neveli lányát, Rozinát, hogyan szoktatja hozzá ahhoz, hogy vannak nehezebb sorsú családok. 

Beszélgetés közben pedig azt is elárulta a sztár, hogy az örökbefogadás téma otthon. “Beszéltünk erről Rozinával, mind a ketten az mondtuk, jó lenne, ha tudnánk segíteni valakin” – mondta Szulák Andrea, akinek a kislánya hamarosan kistestvért kap

A részletek a Story magazinból derülnek ki.

Szulák Andrea az örökbefogadásról beszél

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top