Sztárok

Megindító, ahogyan Harry herceg a gálán viselkedett

Megható beszédet mondott Harry herceg a WellChild díjátadó gálán, ahol beteg gyerekekkel és azok családjával töltötte az estét. Mindenki elolvadt attól, ahogyan a herceg viselkedett.

Ahogy korábban is, most is megbabonázva figyelték Harry herceget a WellChild díjátadó résztvevői, mert nemcsak a herceg beszéde volt magával ragadó, hanem az is, ahogyan a rendezvényen viselkedett. 

Megindító, amit Harry herceg tett a gálán

“Ez a kilencedik WellChild díjátadóm, és ezen a figyelemre méltó eseményen minden évben mélységesen megindítanak azok a történetek, amelyek megosztanak velem itt az emberek” – kezdte Harry herceg, aki szerint az emberi jellem ereje mutatkozik meg a fiatal betegnél, a pozitív hozzáállásuk, az elhivatottságuk példátlan. “Minden alkalommal eláll a lélegzetem attól, amit tapasztalok.”

Rengeteg szívszorító pillanat volt az estének, az egyik ilyen, amikor  az ötéves Ollie átölelte a herceget. A kisfiú a betegsége következtében egyre nehezebben mozog, az izmai lassan elsorvadnak, és a egyelőre nincs gyógymód, ami megállítaná a folyamatot. 

Megindító, amit Harry herceg tett a gálán

“Harry kiváltságos, mert Ollie nem tud felállni egyedül, most mégis minden erejét összeszedte, hogy átölelje a herceget” – mondta a kisfiú édesanyja a DalyMailnek, hozzátéve, hogy szerinte e gyereke nem tudta kit is ölel, csak elemi erővel vonzódott Harryhez, aki letérdelt hozzá. 

Már egy ideje, hogy Harry herceget a szívek hercegének nevezik, aki méltó utódja az édesanyjának, Diana hercegnőnek. Remekül megérti magát a gyerekekkel, szívén viseli a betegek és az elesettek sorsát. Ahogy tavaly kiderült, Harry herceg 11 éve titokban látogat egy afrikai kisfiút, akinek a sorsát figyelemmel kíséri, de a WellChild díjátadón is akadtak olyanok, akikkel  korábban már beszélgetett, akiknek a történetét ismeri. 

Megindító, amit Harry herceg tett a gálán

“Csak azt szeretném, ha az anyukám végtelenül büszke lenne rám, tulajdonképpen, mindig is ezt szerettem volna” – árulta el Harry herceg egy megható interjúban, amelyet a People magazinnak adott korábban. A WellChild rendezvényén ez biztosan így is volt.

Megindító, amit Harry herceg tett a gálán

Nézd meg, hogyan viselkedett Harry herceg a beteg gyerekekkel és a családtagjaikkal, akiknek az önfeláldozására külön felhívta a figyelmet. Külön kedvencünk, ahogyan a kellemetlen kis lufis incidenst megoldotta:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top