Sztárok

Bálint gazda felkészült a halálra

Bálint gazda az elmúlt 9 évben rengeteg élettapasztalatot gyűjtött, ezért igazán bölcsen tud hozzáállni az élethez és a halálhoz is. Nem fél az elmúlástól...

Bálint gazda Joshi Bharat vendége volt a Joshi, a legjobb barát című műsorban, ahol az öregségről és a halálról is könnyedén beszélt. Elmondta, úgy érzi, felkészült az elmúlásra. Úgy véli, addig érdemes élni, amíg az embernek van mit tennie.

Bálint gazda felkészült a halálra

Amíg még él, szeretne adni saját magának, a környezetének vagy a társadalomnak. Még alkotni akar. A 97 éves Bálint gazdát egyébként kedveli az élet, 5 éve ugyanis a zebrán elütötte egy autó, mindenki nagyon aggódott érte, de szerencsére nagyon hamar felépült.

A sosem unatkozó Bálint gazda elárulta azt is, hogy mi az öregség egyik legnagyobb nehézsége. Egyre kevesebb a vele egykorú ember, és nehezen talál olyan valakit, akivel régről vannak közös emlékeik, amiket együtt felidézhetnének.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top