Sztárok

Ezt csinálja nászút helyett Szabó Zsófi

Nem mennek nászútra az álomesküvő után Szabó Zsófiék.

Az RTL Klub műsorvezetője, Szabó Zsófi már nagyon régóta készült az álomesküvőre, október elsején, szombaton, ki is mondták párjával, Kis Zsolttal a boldogító igent. A műsorvezető-színésznő csak úgy ragyogott a nagy napon:

@szabozsofi gyönyörű menyasszonyom ???????? #barbiebride

A photo posted by Pohorelli Bettina ???? (@bettinapohorelli) on

Szabó Zsófiék Nyíregyházán tartották az esküvőt 300 vendéget hívtak meg, 15 szakács készítette az ételeket, és több ezer virággal díszítették fel az esküvő helyszínét. A műsorvezető nem sokáig pihen a nagy nap után, még nászútra sem megy férjével, hanem visszatér a képernyőre október 10-én – írja a Bors.

“Szabó Zsófi október 10-én, hétfőn tér vissza a képernyőre a Story Extra műsorvezetőjeként. Gál Petrát a Fókusz riportereként kértük fel, hogy a képernyőn helyettesítse Zsófit. Ezt a feladatot is remekül elvégezte. Máskor is kérni fogjuk, ha neki sincs ellenére. Ő most a rövid szakmai kirándulás után folytatja a megszokott munkáját” –  írta az RTL Klub Szabó Zsófiról.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top