Sztárok

Hajdú Péter végrehajtót küldött Batiz és Kárász cégére

Hárommillió forintot követelt Hajdú Pétertől a volt kormányszóvivő, Batiz András és Kárász Róbert cége, de elvesztették a pert, és nekik kellene fizetniük – írja a Blikk.

Batiz és Kárász kártérítésként követelt milliókat Hajdú Pétertől, mivel szerintük évekkel ezelőtt az ő produkciós cégük segített abban, hogy a showman Frizbi című műsora az ATV-ről a TV2-höz kerüljön – írja a Blikk.

Öt évi pereskedés után a műsorvezető-producer győzött a bíróságon, így Batizék cégének 764 200 forint perköltséget kell kifizetnie. Ebből 584 200 jár Hajdúnak, de ezt ő egyelőre nem kapta meg.

Fotó: TV2
Fotó: TV2

“Pofátlanságnak tartom, hogy lejárató kampányt indítottak ellenem, évekig perben tartanak, most pedig, amikor jogerős ítélet születik, nem hajlandók fizetni” – nyilatkozta a Blikknek felháborodottan Hajdú Péter.

“Az ügyvédemnél van az ügy, és nem volt alkalmam még egyeztetni vele, ezért nem tudom pontosan a perköltség kifizetésének utóéletét” – mondta Batiz András, aki hozzátette, ha elmaradásuk van, azt pótolni fogják. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top